ÖZTAYLAN'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!..

ÖZTAYLAN

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Bandırma ve Gönen'deki yoğun ziyaretleri arasına Gönen Ticaret Borsası ziyaretini de ekledi.



Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Gönen Ticaret Borsası Başkanlığına Seçilen İbrahim Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun” Dedi.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Bandırma ve Gönen'deki yoğun ziyaretleri arasına Gönen Ticaret Borsası ziyaretini de ekledi.

12 Mayıs'ta gerçekleşen Gönen Ticaret Borsası seçimlerini kazanan İbrahim Mutlu ve Yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Öztaylan,'' hepiniz birer işadamısınız, size düşen bundan sonra ilçenin yararına olacak işlerle uğraşmanızdır. İnanıyorum ki! Hep beraber olursanız üstesinden gelemeyeceğiniz bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İlçenin yararına yapılacak her türlü çalışmada Allah Yardımcınız olsun. Bu saatten sonra sizlere düşen birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. Kavga ve karmaşa sizlere bir şey kazandırmayacağı gibi her birinizin birer işadamı olduğu düşünülürse, çok şeyler kaybettireceği malumdur. ‘'dedi.

Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim mutlu ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir yorgunluk çayı içen milletvekili Cemal Öztaylan  başarılar dileyerek ayrıldı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı